More

  Latest Posts

  Noget unikt pynt til konfirmation

  Der er super mange der går og mangler noget unikt og meget smukt pynt til konfirmation, og det er noget som du kan få...

  Find den perfekte dame pullover her

  Der er mange forskellige dame pullover trøjer at vælge imellem i dag, men der er ingen der gør det så godt som dem her....

  Stikling Krise med X Stream 20 Plants

    I alle de år jeg har groet, har jeg altid synes mine stiklinger ikke var lige så gode som alle andres ligesom de bar...

  Et gåbånd er det eneste rigtige i dag

  Jeg kan i dag sige dig, at det her med et gåbånd er noget af det bedste jeg kender til og det er noget...

  Stikling Krise med X Stream 20 Plants

   

  I alle de år jeg har groet, har jeg altid synes mine stiklinger ikke var lige så gode som alle andres ligesom de bar manglede noget. Kan aldrig helt sætte en hånd på det. Fordi synes det totalt mærkeligt, at mine stiklinger opfører sig på denne måde. Ville bare ønske de bare altid blev flotte og have en masse gode lange rødder.

  Har aldrig sådan kunne få nogle flotte stikninger. Og ved aldrig hvad jeg gør forkert, måske det bare mig der er skudt i hovedet til at lave nogle flotte stikninger. Jeg begyndte min søgen på at kunne få nogle flotte stikninger, men hvor starter jeg? på nettet? eller nede i en growshop?

  Stikling Krise med X Stream 20 Plants


  Nettet det er der hvor jeg starter min søgen om viden om hvorfor mine stiklinger ikke er så flotte. Så en masse YouTube videoer omkring folk der har stiklinger og deres ser bar helt vildt flotte ud. Rødderne er lange de ser sunde og robuste ud osv. Det som de fleste brugte til at få flotte stikninger. Var sådan et fancy drivhusagtigt som hedder X stream.

  Jeg blev smadder forelskede i dette produkt. Da det lignede at det bar virkede derudaf og ikke var særligt svært at bruge. Jeg har fundet nok viden på nettet og nu er det tid til at prøve og se om det rent faktisk virker. Men jeg var lidt på røven efter panserne havde taget mine penge. Så er lige nødt til at spare sammen til dette produkt.

  Nogle måneder senere havde jeg fået sparet nok op til dette produkt, var så spændt på at tage ned og købe den. Da jeg så endelig kom ned til den lokale grow shop, skulle jeg bare have den med det samme, ikke alt muligt kigge på andre ting, fordi har en tendens til at købe med impulser.

  Men sådan et godt gåbånd, det er også noget som der er mange der er vilde med – læs med her!

  Den bedste ekspedient

  Jeg sagde så til ekspedienten at jeg skulle have sådan en X stream 20 plants da den passede perfekt til mit sølle grow. Han spurgte om jeg havde prøvet den før, og nej det havde jeg ikke, så begyndte og vise mig hvordan og alt muligt, og det er jo bare super fucking fin service.

  Da jeg så kom hjem og begyndte og bruge dette her produkt var jeg bare så forelskede i den da, alle mine stiklinger bare ligner noget helt professionelt, og det gør mig bare så glad, da nu jeg måske på tide kan få en ordentlig høst og det er bare alle tiders jo.

  Latest Posts

  Noget unikt pynt til konfirmation

  Der er super mange der går og mangler noget unikt og meget smukt pynt til konfirmation, og det er noget som du kan få...

  Find den perfekte dame pullover her

  Der er mange forskellige dame pullover trøjer at vælge imellem i dag, men der er ingen der gør det så godt som dem her....

  Stikling Krise med X Stream 20 Plants

    I alle de år jeg har groet, har jeg altid synes mine stiklinger ikke var lige så gode som alle andres ligesom de bar...

  Et gåbånd er det eneste rigtige i dag

  Jeg kan i dag sige dig, at det her med et gåbånd er noget af det bedste jeg kender til og det er noget...

  Don't Miss