More

  Latest Posts

  Noget unikt pynt til konfirmation

  Der er super mange der går og mangler noget unikt og meget smukt pynt til konfirmation, og det er noget som du kan få...

  Find den perfekte dame pullover her

  Der er mange forskellige dame pullover trøjer at vælge imellem i dag, men der er ingen der gør det så godt som dem her....

  Stikling Krise med X Stream 20 Plants

    I alle de år jeg har groet, har jeg altid synes mine stiklinger ikke var lige så gode som alle andres ligesom de bar...

  Et gåbånd er det eneste rigtige i dag

  Jeg kan i dag sige dig, at det her med et gåbånd er noget af det bedste jeg kender til og det er noget...

  Homebox Grotelt det kan noget

  Da jeg startede med at gro, så var jeg faktisk ret flad i pengepungen. Så havde ikke råd til at købe de lidt mere Premium telte som Homebox. Jeg var nødt til at købe et eller andet budget mærke som jeg aldrig havde hørt om. Gjorde det kun fordi jeg bare lige skulle i gang og så kunne jeg altid spare op til et dyrere telt.

  Homebox Grotelt det kan noget

  Det budget telt jeg så fik købt, var ikke særlig godt. Man kunne helt klart mærke på kvaliteten at det var lavede af nogle aber som ikke viste hvad de laver. Jeg fik så sparet penge op, til at kunne købe mit drømmetelt fra Homebox. Da jeg så var klar til at købe teltet, så kunne jeg nærmest ikke komme hurtigere ned til den nærmeste growshop i Århus. Jeg spurtede ned af trapperne og ud ad døren for at komme ind i min bil så hurtig som muligt. Fra min bopæl til der hvor growshoppen lå var sådan ca 9 km gennem byen. Jeg var så ivrig for at kunne få dette drømme telt, fik endda en fartbøde.

  Puha da jeg så kom hen til growshoppen og sagde jeg ville have det her telt. Så jokede han med mig da han kunne se jeg virkelig gerne ville have haft det. Inklusiv jeg har været derinde før et par gange. Han sagde så til mig at han lige havde solgt den sidste, kunne slet ikke forstå hvad han sagde var i chok. Fik nærmest et panikanfald. Lige før jeg mistede forstanden, så kom han ud med teltet til mig. Blev så lettet, troede jeg skulle dø havde jo glædet mig så meget. 

  Men du kan også her få dig årtiets store tema fest – læs med her!

  Flere måneder

  Da jeg kom hjem kunne jeg ikke vente med at samle teltet, det var vitterligt det jeg havde glædet mig til i flere måneder. Følte mig som en lille dreng som havde fået en julegave. Da jeg skulle samle det her telt, gik det bare super nemt, det var bare lige til, og teltet havde bare denne her luksuriøse følelse. Nu er der gået 2 år, og jeg bruger det samme telt og det virker satme bare som det skal, den er ikke blevet ulækkert eller noget intet er gået i stykker osv, og det sker kun når man betaler for kvalitet. 

  Så mit budskab til jer lyttere er at i skal købe noget med kvalitet hvis i har tænkt jer og have det i lang tid.    

  Latest Posts

  Noget unikt pynt til konfirmation

  Der er super mange der går og mangler noget unikt og meget smukt pynt til konfirmation, og det er noget som du kan få...

  Find den perfekte dame pullover her

  Der er mange forskellige dame pullover trøjer at vælge imellem i dag, men der er ingen der gør det så godt som dem her....

  Stikling Krise med X Stream 20 Plants

    I alle de år jeg har groet, har jeg altid synes mine stiklinger ikke var lige så gode som alle andres ligesom de bar...

  Et gåbånd er det eneste rigtige i dag

  Jeg kan i dag sige dig, at det her med et gåbånd er noget af det bedste jeg kender til og det er noget...

  Don't Miss